Loading...
 Start Page

T Patras : +30 2610 223999 / T Athens: +30 210 2751602T Thessaloniki+30 2316 019079

Όροι χρήσης

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Vaktro Scientific δραστηριοποιείται στον τομέα των Βιοεπιστημών με έμφαση στην Ιατρική. Ιδρύθηκε το 1998 από το Χημικό Μηχανικό Σταύρο Αγγελόπουλο και μέχρι τώρα έχει να επιδείξει μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης που την καθιέρωσε ως προμηθευτή προϊόντων και υπηρεσιών στον αναπτυσσόμενο τομέα της Βιοϊατρικής στην Ελλάδα.

Το όνομα Vaktro που σημαίνει «στήριγμα», αναδεικνύει το όραμα της εταιρείας που είναι ο εξοπλισμός και η υποστήριξη όλων των εργαστηρίων, ιδιωτικών και δημόσιων, ερευνητικών και διαγνωστικών στους τομείς της μικροβιολογίας, βιοχημείας, κυτταρολογίας, ανοσολογίας, ανοσοϊστοχημείας και μοριακής βιολογίας.

Στόχος της εταιρείας είναι να διαδραματίσει πρωταρχικό ρόλο στην προμήθεια πρωτοποριακών και ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε τομέα Βιοεπιστημών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εδρεύει στην Πάτρα σε εγκαταστάσεις όπου υπάρχουν ανεξάρτητοι χώροι για γραφεία, προβολή οργάνων, τεχνικής υποστήριξης και αποθηκευτικός χώρος . Για την επέκταση του αποθηκευτικού της χώρου, η εταιρεία χρησιμοποιεί εταιρείες logistics σε Αθήνα και Πάτρα και επιπλέον, διαθέτει τμήμα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στην περιοχή της Λυκόβρυσης στην Αθήνα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από 41 άτομα από τα οποία τα 34 έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα (Χημικοί Μηχανικοί, Βιολόγοι, Χημικοί, Οικονομολόγοι, Ηλεκτρονικοί και Μηχανικοί Ιατρικών Οργάνων).

Η Vaktro Scientific συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών φορέων : Νοσοκομεία, Ιατρικά Κέντρα, Διαγνωστικά Κέντρα, Αναλυτικά Εργαστήρια, Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα, Βιομηχανίες Τροφίμων. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν την προσφορά τεχνογνωσίας και ολοκληρωμένων λύσεων, καθώς και άρτια τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Το όνομα της εταιρείας ταυτίζεται με την εμπιστοσύνη , την άριστη συνεργασία και αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η Vaktro Scientific προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως:

  • Αναλυτές (Βιοχημικούς, ορμονολογικούς, αιματολογικούς, ηλεκτρολυτών, αναλυτές μέτρησης παραγόντων πήξης, αναλυτές για αυτόματες ταυτοποιήσεις και αντιβιογράμματα, αυτόματα συστήματα μέτρησης ταχύτητας καθίζησης ερυθρών αιμοσφαιρίων, αναλυτές σπέρματος κ.λπ.)
  • Όργανα εργαστηρίου (Φυγοκέντρους, κλιβάνους, αυτόκαυστα, ζυγούς, υδατόλουτρα, μικροσκόπια, στερεοσκόπια, συστήματα ανάλυσης νερού, στήλες απιονισμού, ομογενοποιητές τροφίμων, συστήματα ανάδευσης, καταψύκτες, θαλάμους νηματικής ροής, αγωγιμόμετρα, όργανα μέτρησης pH, συσκευές ηλεκτροφόρησης, κ.λπ.)
  • Χημικά (χρώσεις, αντιδραστήρια, διαλύματα)
  • Διαγνωστικά αντιδραστήρια (βιοχημικά, ορολογικά, αιματολογικά, κ.λπ.)
  • Μεθόδους Εργαστηριακής Διάγνωσης (ανίχνευση και ποσοτικός προσδιορισμός Μυκοπλασμάτων)
  • Θρεπτικά υλικά (Χρωμογόνα επιλεκτικά υλικά για απομόνωση και ταυτοποίηση μικροβίων, αναερόβιες καλλιέργειες)
  • Αναλώσιμα είδη εργαστηρίου (πιπέττες, ρύγχη, σωληνάκια, στυλεοί, γάντια, κ.λπ.)

Η Vaktro Scientific είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας Siemens Healthcare και ταυτόχρονα επιλέγει συνεργασίες με εταιρείες πρωτοπόρες στο χώρο των διαγνωστικών προσφέροντας και υποστηρίζοντας τα προϊόντα τους με γνώμονα τις ιδιαίτερες και πραγματικές ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Εταιρείες από το εξωτερικό επιλέγουν τη Vaktro Scientific ως αντιπρόσωπο των προϊόντων τους στηριζόμενες στην ευελιξία και την αξιοπιστία της εταιρείας στο χώρο των πωλήσεων.

Η εταιρεία Vaktro Scientific έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης για τα θέματα που αφορούν την προάσπιση της δημόσιας υγείας και το σεβασμό του περιβάλλοντος, προχώρησε σε μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλούς διαχείρισης των επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων, στοχεύοντας στη συνολική υποστήριξη των πελατών της.

Η εταιρεία μας θεωρεί ουσιαστικής σημασίας την απευθείας και άμεση σχέση της με τους προμηθευτές και τις μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού με τελικό στόχο τον καλύτερο συνδυασμό χαμηλής τιμής και άριστης ποιότητας. Από την ίδρυσή της, δεσμεύεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σκοπός της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη επιστημονική και τεχνική υποστήριξη, γι’ αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιστημονική κατάρτιση, αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η αλματώδης εξέλιξη της εταιρείας μας αποτελεί κινητήρια δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα που μας διέπουν από την αρχή της ιδρύσεώς της .

Η ένθερμη εμπιστοσύνη των πελατών μας ενθαρρύνει να πορευόμαστε δυναμικά και να εξελισσόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας.

Πριν από την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας σας παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά την ενότητα αυτή διότι περιέχει δεσμευτικούς όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα της VAKTRO Scientific (στο εξής χάριν συντομίας «η ιστοσελίδα») δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την εταιρεία “VAKTRO Scientific-VAKTRO AEBE” που εδρεύει στην Πάτρα, επί της οδού Πανεπιστημίου 195, Τ.Κ. 26443.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, εισέρχεστε ως επισκέπτης.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα. Ωστόσο, η εταιρεία μας δεν δεσμεύεται, δεν παρέχει κανενός είδους εγγύησης και δεν αναλαμβάνει κανενός είδους ευθύνης, αναφορικά με το περιεχόμενο και τις πληροφορίες της ιστοσελίδας.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται στην περίπτωση που, για οιονδήποτε λόγο, διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτήν ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και στη λειτουργία της ιστοσελίδας, καθιστώντας δυσχερή τη χρήση της ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτής ή υποκλέπτοντας στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών.

ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα. Ωστόσο, η εταιρεία μας δεν δεσμεύεται, δεν παρέχει κανενός είδους εγγύησης και δεν αναλαμβάνει κανενός είδους ευθύνης, αναφορικά με το περιεχόμενο και τις πληροφορίες της ιστοσελίδας.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται στην περίπτωση που, για οιονδήποτε λόγο, διακοπεί η

λειτουργία της ιστοσελίδας ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτήν ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και στη λειτουργία της ιστοσελίδας, καθιστώντας δυσχερή τη χρήση της ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτής ή υποκλέπτοντας στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η εταιρεία μας δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα , σε ότι αφορά την ταυτότητά της. Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Η προβολή των προϊόντων στην ιστοσελίδα δεν αποτελεί δεσμευτική εκ μέρους της εταιρείας μας προσφορά προς πώληση, αλλά έχει το νόημα μιας γενικής ενημερωτικής αναφοράς.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας , συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας ή των συνεργαζόμενων εταιριών και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Η ιστοσελίδα ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας. Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει ούτε πρέπει να θεωρηθεί ότι συνδέεται με αυτές καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Η εταιρεία μας διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από τις διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες, όπως εκάστοτε ισχύουν και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η επεξεργασία και προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του παρόντος ιστοτόπου υπόκειται στους κανόνες που ορίζει το Εθνικό, Ενωσιακό και Διεθνές Δίκαιο για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η εταιρεία μας διαθέτει ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας όπου ο επισκέπτης οικειοθελώς μπορεί να παράσχει κάποια προσωπικά του δεδομένα όπως είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), o αριθμός τηλεφώνου κ.α. Η εταιρεία μας συλλέγει μόνο τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία του αιτήματος και για την περαιτέρω επικοινωνία και εξυπηρέτηση του επισκέπτη. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό και για όσο χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα 2 έτη. Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που εντάσσονται σε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων όπως η φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, δεδομένα που αφορούν θρησκευτικές πεποιθήσεις ή πολιτικά φρονήματα κ.α. Ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την επεξεργασία και την προστασία προσωπικών δεδομένων στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστοτόπου. Ο επισκέπτης του παρόντος ιστοτόπου έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας μας προκειμένου να ενημερωθεί για την τυχούσα τήρηση προσωπικών του στοιχείων και να ασκήσει τα δικαιώματά του (όπως η διόρθωση, η επικαιροποίηση, διαγραφή κ.α), στο info@vaktro.gr.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ COOKIES

Κατά την πλοήγηση στον παρόντα ιστότοπο, η εταιρεία μας συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης. Η χρήση των cookies διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του χρήστη, όπως π.χ την προτιμώμενη γλώσσα σας, την απομνημόνευση των προτιμήσεών σας, την απομνημόνευση των στοιχείων επικοινωνίας σας, τον υπολογισμό του αριθμού των επισκεπτών, την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας για την αξιολόγηση και τη βελτίωση της απόδοσης αυτού.

Πώς να ελέγχετε τα cookies: Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Ο χρήστης δύναται να κάνει χρήση του ιστοτόπου χωρίς προβλήματα και χωρίς τη χρήση των cookies αλλά ενδεχομένως εις βάρος της ευχρηστίας του και της λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιών αυτού.

Περιορισμός ευθύνης της εταιρείας μας: Στόχος του παρόντος ιστοτόπου είναι η βέλτιστη ενημέρωση του επισκέπτη. Το επίπεδο ασφαλείας είναι ανάλογο και η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την πλήρη και τεχνικά απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του ιστοτόπου. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται ότι οι υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου και οι επιμέρους σελίδες του θα παρέχονται αδιαλείπτως και χωρίς σφάλματα. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται ότι ο παρών ιστότοπος ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές (“servers”) μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών παρέχονται χωρίς “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή άλλα ελαττώματα, καθυστερήσεις ή διακοπές στην παροχή των δεδομένων του ιστοτόπου, ή για οποιεσδήποτε ενέργειες που σχετίζονται με την αξιοποίηση αυτών των δεδομένων ή απορρέουν από αυτή. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται και δεν ευθύνεται για την ακρίβεια, την ορθότητα, την επάρκεια ή την πληρότητα και την επικαιροποίηση του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου.

Χρήση ιστοσελίδων τρίτων φορέων: Ο παρών ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει «συνδέσμους» σε άλλους δικτυακούς τόπους. O δικτυακός τόπος μας δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, στους οποίους παραπέμπει μέσω “συνδέσμων”, «υπερκειμενικών συνδέσμων» (hyperlinks) ή ηλεκτρονικών διαφημιστικών πινακίδων (banners) και δεν ευθύνεται για αυτά. O δικτυακός τόπος μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται και δεν φέρει ευθύνη ως προς το περιεχόμενο και τη λειτουργία συνδέσμων που διατίθενται μέσω αυτού ή στους οποίους αυτό παραπέμπει. Ο ιστότοπός μας ενδέχεται να περιέχει «συνδέσμους» σε άλλους δικτυακούς τόπους ή να κάνει χρήση ιστοσελίδων (links). Η εταιρεία μας δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, στους οποίους παραπέμπει μέσω “συνδέσμων”, «υπερκειμενικών συνδέσμων» (hyperlinks).

Εφαρμοστέο δίκαιο: (Προσθήκη του κειμένου): Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης του παρόντος ιστοτόπου καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Πάτρας. Διατάξεις των όρων χρήσης που τυχόν αντίκεινται με το ως άνω νομικό πλαίσιο, παύουν αυτοδικαίως να ισχύουν και αφαιρούνται από την ιστότοπο χωρίς να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων χρήσης.

Επικοινωνία: Προκειμένου να επικοινωνήσετε για θέματα περιεχομένου του ιστοτόπου ή για συναφή νομικά ζητήματα/αιτήματα παρακαλούμε όπως αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@vaktro.gr .

Άδεια Χρήσης

Η Εταιρείας μας σας παρέχει περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης στον ιστότοπό της και εν προκειμένω δικαίωμα περιήγησης, πληροφόρησης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, χωρίς δικαίωμα δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού χρήστη. Η περιορισμένη χρήση αυτή, διέπεται από το πλαίσιο που θέτει ο νόμος, η καλή πίστη, τα συναλλακτικά και τα χρηστά ήθη και δεν επιτρέπεται να παραβιάζει τα δικαιώματα δικά μας ή τρίτων (διανοητικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας) .

Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωση/επέμβαση/παρέμβαση στο περιεχόμενο, στο λογισμικό του ιστότοπου και κάθε προσπάθεια που δύναται να οδηγήσει στην μειωμένη ή κακή λειτουργία του. Δεν επιτρέπεται η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή και χρήση του περιεχομένου του ιστότοπου.

Σε κάθε περίπτωση συμπεριφοράς που παραβιάζει τους ανωτέρω όρους και την σχετική νομοθεσία, ο επισκέπτης υποχρεούται στην καταβολή αποζημίωσης στην Εταιρεία για κάθε ζημία που αυτή θα υποστεί.

VAKTRO SCIENTIFIC

Επικοινωνήστε μαζί μας

     Πανεπιστημίου 195, Τ.Κ. 26443, Πάτρα
     Τηλ. Πάτρας: +30 2610 223999
     Τηλ. Αθήνας: +30 210 2751602
     Τηλ. Θεσ/νίκης: +30 2316 019079

     Email: info@vaktro.gr
     Για αποστολή βιογραφικών: hr@vaktro.gr
     
     ΑΦΜ: 084221869
     ΓΕΜΗ: 036530216000

Login / Sitemap

Copyright © 2013 - 2024 VAKTRO SCIENTIFIC - Αναλυτές | Όργανα Εργαστηρίου | Εξοπλισμός