Loading...
 Start Page

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ιστότοπου

Η εταιρεία μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ιδιωτικότητας και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών. Επισημαίνεται ότι ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα νοούνται από την οικεία νομοθεσία (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ) μόνο εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν ένα προσδιορισμένο ή – επί τη βάσει κάποιων χαρακτηριστικών – προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο των δεδομένων). Πληροφορίες που αφορούν νομικά πρόσωπα και ομάδες προσώπων ή πληροφορίες στατιστικού χαρακτήρα, από τις οποίες δεν είναι δυνατή η αναγωγή σε προσδιορισμένο ή προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο, δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας.
Η παρούσα πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι απολύτως συμβατή με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΕΕ/2016/679) και την Ελληνική Νομοθεσία.

Η εταιρεία μας μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα πολιτική, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, ανακοινώνοντας οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση μέσω του ιστοτόπου μας. Με την πλοήγηση και χρήση του ιστοτόπου μας, οι επισκέπτες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Στους παρακάτω όρους θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά στο είδος, στο σκοπό της χρήσης των προσωπικών δεδομένων σας, την προστασία τους αλλά και τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.vaktro.gr ή στο [email protected].gr .

  • Υπεύθυνος φορέας: Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η εταιρεία: "VAKTRO Scientific-Σταύρος Αγγελόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ".
  • Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε: Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας δεν είστε υποχρεωμένοι να μας παρέχετε προσωπικές σας πληροφορίες. Οι μοναδικές περιπτώσεις όπου σας ζητούμε προσωπικά σας στοιχεία είναι:

    1. Κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας. Στην περίπτωση αυτή σας ζητούμε τα παρακάτω στοιχεία:
      • Ονοματεπώνυμο
      • Τηλέφωνο επικοινωνίας
      • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
      • Μήνυμα σε μορφή ελεύθερου κειμένου
    2. Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας συλλέγουμε πληροφορίες μέσω του μηχανισμού των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σχετική πολιτική μας για τη χρήση cookies παρακάτω ή στους Όρους Χρήσης.


  • Σκοπός και αρχές της συλλογής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: Η εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των σκοπών και λειτουργιών του ιστότοπου και ακριβέστερα για την εξυπηρέτηση της επικοινωνίας μαζί σας και στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών. Η επεξεργασία περιορίζεται στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που είναι απαραίτητα και κατάλληλα για την εκπλήρωση των σκοπών και λειτουργιών του ιστότοπου. Η επεξεργασία υπόκειται στους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και του συναφούς Eνωσιακού δικαίου, της ελληνικής νομοθεσίας και των σχετικών διεθνών συνθηκών και συμβάσεων.
  • Χρήση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε: Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από την φόρμα επικοινωνίας που διαθέτουμε στον ιστότοπό μας, συγκεκριμένα το Ονοματεπώνυμο, Email, Τηλέφωνο επικοινωνίας, το Μήνυμά σας.   Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της επικοινωνίας μαζί σας και για την διαχείριση των αιτημάτων σας, διατηρούνται για χρονικό διάστημα 2 ετών από τη συλλογή τους. Για τους πελάτες και τους προμηθευτές της εταιρείας ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχονται στο πλαίσιο των συναλλαγών, εκτιμάται στα 20 έτη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Επιπρόσθετα, και εφόσον έχει προηγηθεί η σχετική σας συγκατάθεση κατά την υποβολή των προσωπικών δεδομένων, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας προκειμένου να σας ενημερώνουμε για θέματα όπως παρουσιάσεις νέων προϊόντων, προσφορές και ειδικές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες μας. Ουδεμία περαιτέρω επεξεργασία, προώθηση ή ανταλλαγή με τρίτους γίνεται στα δεδομένα αυτά. Σε κάθε περίπτωση, για την ως άνω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, ζητείται προηγουμένως από εσάς η σχετική συγκατάθεση την οποία μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε.
  • Πολιτική για Ανηλίκους: Η πρόσβαση ανηλίκων στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο επιτρεπτή κατόπιν συναίνεσης των γονέων/κηδεμόνων. Η εταιρεία δεν συγκεντρώνει σκόπιμα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή πληροφορίες προερχόμενες από ανηλίκους χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα. Αν η εταιρεία αντιληφθεί ότι ανήλικος κάνει χρήση των διαδικτυακών τόπων και των Υπηρεσιών χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, θα καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να διαγραφούν το συντομότερο δυνατό τυχόν δεδομένα και δεν θα χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία.
  • Πολιτική για Βιογραφικά Υποψηφίων: Τα στοιχεία που συλλέγονται από την εταιρεία, είναι αυτά που ο υποψήφιος αυτοβούλως υποβάλλει κατά την ηλεκτρονική αποστολή του βιογραφικού σημειώματος. Τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται τυγχάνουν επεξεργασίας αποκλειστικά από την ίδια την εταιρεία και μόνο για τον σκοπό της πρόσληψης ή ανάθεσης έργου και διαφυλάσσονται για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τους 6 μήνες μετά την υποβολή τους.
  • Πολιτική για Cookies: Κατά την πλοήγηση στον παρόντα ιστότοπο, η εταιρεία μας συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης. Η χρήση των cookies διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του χρήστη, όπως π.χ  την  προτιμώμενη γλώσσα σας, την απομνημόνευση των προτιμήσεών σας, την απομνημόνευση των στοιχείων επικοινωνίας σας, τον υπολογισμό του αριθμού των επισκεπτών, την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας για την αξιολόγηση και τη βελτίωση της απόδοσης αυτού.

    Πώς να ελέγχετε τα cookies: Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Ο χρήστης δύναται να κάνει χρήση του ιστοτόπου χωρίς προβλήματα και χωρίς τη χρήση των cookies αλλά ενδεχομένως εις βάρος της ευχρηστίας του και της λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιών αυτού. Τυχόν προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies και μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο επισκέπτη αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω.
  • Διαβίβαση/Κοινοποίηση δεδομένων σε τρίτα μέρη: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ενδέχεται να κοινοποιούνται ή διαβιβάζονται σε τρίτους, εφόσον αυτό επιβάλλεται για την εκπλήρωση υποχρεώσεων από το νόμο ή είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών και λειτουργιών του ιστοτόπου (όπως σε παρόχους υπηρεσιών τύπου web analytics, παρόχους διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων και άλλους ), τηρουμένων των εγγυήσεων της οικείας νομοθεσίας. Ενδέχεται να αναθέτουμε σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα τη διεκπεραίωση ορισμένων υπηρεσιών και λειτουργιών του ιστοτόπου (όπως τη διαχείριση του ιστοτόπου, την υποστήριξη των υπολογιστικών συστημάτων και άλλες). Σε αυτά τα πρόσωπα διαβιβάζονται μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των ανατεθειμένων υπηρεσιών και δεσμεύονται έναντι της εταιρείας μας ως προς την εμπιστευτικότητα και την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
  • Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν: Σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, έχετε δικαίωμα τόσο κατά τη φάση της συλλογής όσο και μεταγενέστερα να ενημερώνεστε για την τυχούσα επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, τον σκοπό αυτής καθώς και την κοινοποίηση/διαβίβαση σε τρίτους και την ταυτότητα αυτών, καθώς εν γένει για κάθε σχετική πληροφορία με την επεξεργασία (δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης). Επίσης έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας που τηρούμε. Έχετε επίσης το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας και δικαίωμα εναντίωσης. Σας ενημερώνουμε ότι με τα δεδομένα που συλλέγουμε δεν προβαίνουμε στην κατάρτιση προφίλ ή στη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων.
  • Για την ενημέρωσή σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας μας στο [email protected].gr. Επίσης σύμφωνα με τον Κανονισμό έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr ⇒ Τα δικαιώματά μου ⇒ Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.
  • Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε στο πλαίσιο της λειτουργίας του ιστοτόπου είναι τα απολύτως απαραίτητα για τους σκοπούς της επικοινωνίας μαζί σας. Είναι απολύτως εμπιστευτικά και τηρούνται μόνο για τις ανάγκες αυτής της επικοινωνίας. Πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα έχουν ελάχιστα στελέχη του οργανισμού, τα οποία έχουν δεσμευθεί συμβατικά για την τήρηση εχεμύθειας. Επιπλέον, διαθέτουμε επαρκή συστήματα ασφαλείας και λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν παραβίαση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων (διαρροή, αποκάλυψη, πρόσβαση από μη δικαιούμενα πρόσωπα) από τα συστήματά μας.
  • Τροποποίηση της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να αλλάξει όποτε αυτό απαιτείται και πάντοτε ακολουθώντας το εθνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Για το λόγο αυτό, καλείστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα προς τη δική σας ενημέρωση. Με την πλοήγηση και χρήση του ιστοτόπου μας, οι επισκέπτες/χρήστες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
  • Επικοινωνία: Για οποιοδήποτε ερώτημα προκύψει αναφορικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν ασάφειες και ασυμβατότητα με την παρούσα πολιτική από τη μεριά μας, μπορείτε να το γνωστοποιήσετε στον υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας μας στο [email protected].

 

VAKTRO SCIENTIFIC

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πανεπιστημίου 195, Τ.Κ. 26443, Πάτρα
Τηλ. Πάτρας: +30 2610 223999
Τηλ. Αθήνας: +30  210 2751602

Login / Sitemap

© Copyright 2013 - 2018 VAKTRO SCIENTIFIC