Loading...
 Start Page

T Patras : +30 2610 223999 / T Athens: +30 210 2751602T Thessaloniki+30 2316 019079

Η Εταιρεία μας

 Η Vaktro Scientific δραστηριοποιείται στον τομέα των Βιοεπιστημών με έμφαση στην Ιατρική. Ιδρύθηκε το 1998 από το Χημικό Μηχανικό Σταύρο Αγγελόπουλο και μέχρι τώρα έχει να επιδείξει μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης που την καθιέρωσε ως προμηθευτή προϊόντων και υπηρεσιών στον αναπτυσσόμενο τομέα της Βιοϊατρικής στην Ελλάδα.

Το όνομα Vaktro που σημαίνει «στήριγμα», αναδεικνύει το όραμα της εταιρείας που είναι ο εξοπλισμός και η υποστήριξη όλων των εργαστηρίων, ιδιωτικών και δημόσιων, ερευνητικών και διαγνωστικών στους τομείς της μικροβιολογίας, βιοχημείας, κυτταρολογίας, ανοσολογίας, ανοσοϊστοχημείας και μοριακής βιολογίας.

Στόχος της εταιρείας είναι να διαδραματίσει πρωταρχικό ρόλο στην προμήθεια πρωτοποριακών και ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε τομέα Βιοεπιστημών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εδρεύει στην Πάτρα σε εγκαταστάσεις όπου υπάρχουν ανεξάρτητοι χώροι για γραφεία, προβολή οργάνων, τεχνικής υποστήριξης και αποθηκευτικός χώρος . Για την επέκταση του αποθηκευτικού της χώρου, η εταιρεία χρησιμοποιεί εταιρείες logistics σε Αθήνα και Πάτρα και επιπλέον, διαθέτει τμήμα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στην περιοχή της Λυκόβρυσης στην Αθήνα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από 49 άτομα από τα οποία τα 40 έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα (Χημικοί Μηχανικοί, Βιολόγοι, Χημικοί, Οικονομολόγοι, Ηλεκτρονικοί και Μηχανικοί Ιατρικών Οργάνων).

Η Vaktro Scientific συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών φορέων : Νοσοκομεία, Ιατρικά Κέντρα, Διαγνωστικά Κέντρα, Αναλυτικά Εργαστήρια, Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα, Βιομηχανίες Τροφίμων. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν την προσφορά τεχνογνωσίας και ολοκληρωμένων λύσεων, καθώς και άρτια τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Το όνομα της εταιρείας ταυτίζεται με την εμπιστοσύνη , την άριστη συνεργασία και αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας.

 

 Η Vaktro Scientific προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως:

  • Αναλυτές (Βιοχημικούς, ορμονολογικούς, αιματολογικούς, ηλεκτρολυτών, αναλυτές μέτρησης παραγόντων πήξης, αναλυτές για αυτόματες ταυτοποιήσεις και αντιβιογράμματα, αυτόματα συστήματα μέτρησης ταχύτητας καθίζησης ερυθρών αιμοσφαιρίων, αναλυτές σπέρματος κ.λπ.)
  • Όργανα εργαστηρίου (Φυγοκέντρους, κλιβάνους, αυτόκαυστα, ζυγούς, υδατόλουτρα, μικροσκόπια, στερεοσκόπια, συστήματα ανάλυσης νερού, στήλες απιονισμού, ομογενοποιητές τροφίμων, συστήματα ανάδευσης, καταψύκτες, θαλάμους νηματικής ροής, αγωγιμόμετρα, όργανα μέτρησης pH, συσκευές ηλεκτροφόρησης, κ.λπ.)
  • Χημικά (χρώσεις, αντιδραστήρια, διαλύματα)
  • Διαγνωστικά αντιδραστήρια (βιοχημικά, ορολογικά, αιματολογικά, κ.λπ.)
  • Μεθόδους Εργαστηριακής Διάγνωσης (ανίχνευση και ποσοτικός προσδιορισμός Μυκοπλασμάτων)
  • Θρεπτικά υλικά (Χρωμογόνα επιλεκτικά υλικά για απομόνωση και ταυτοποίηση μικροβίων, αναερόβιες καλλιέργειες)
  • Αναλώσιμα είδη εργαστηρίου (πιπέττες, ρύγχη, σωληνάκια, στυλεοί, γάντια, κ.λπ.)

Η Vaktro Scientific είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας Siemens Healthineers και ταυτόχρονα επιλέγει συνεργασίες με εταιρείες πρωτοπόρες στο χώρο των διαγνωστικών προσφέροντας και υποστηρίζοντας τα προϊόντα τους με γνώμονα τις ιδιαίτερες και πραγματικές ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Εταιρείες από το εξωτερικό επιλέγουν τη Vaktro Scientific ως αντιπρόσωπο των προϊόντων τους στηριζόμενες στην ευελιξία και την αξιοπιστία της εταιρείας στο χώρο των πωλήσεων.

Η εταιρεία Vaktro Scientific έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης για τα θέματα που αφορούν την προάσπιση της δημόσιας υγείας και το σεβασμό του περιβάλλοντος, προχώρησε σε μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλούς διαχείρισης των επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων, στοχεύοντας στη συνολική υποστήριξη των πελατών της.

Η εταιρεία μας θεωρεί ουσιαστικής σημασίας την απευθείας και άμεση σχέση της με τους προμηθευτές και τις μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού με τελικό στόχο τον καλύτερο συνδυασμό χαμηλής τιμής και άριστης ποιότητας. Από την ίδρυσή της, δεσμεύεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σκοπός της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη επιστημονική και τεχνική υποστήριξη, γι’ αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιστημονική κατάρτιση, αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η αλματώδης εξέλιξη της εταιρείας μας αποτελεί κινητήρια δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα που μας διέπουν από την αρχή της ιδρύσεώς της.

Η ένθερμη εμπιστοσύνη των πελατών μας ενθαρρύνει να πορευόμαστε δυναμικά και να εξελισσόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

 

Με εκτίμηση,

Για την εταιρεία VAKTRO Scientific

 

Γενικός Διευθυντής

 Αγγελόπουλος Σταύρος

Χημικός Μηχανικός

VAKTRO SCIENTIFIC

Επικοινωνήστε μαζί μας

     Πανεπιστημίου 195, Τ.Κ. 26443, Πάτρα
     Τηλ. Πάτρας: +30 2610 223999
     Τηλ. Αθήνας: +30 210 2751602
     Τηλ. Θεσ/νίκης: +30 2316 019079

     Email: info@vaktro.gr
     Για αποστολή βιογραφικών: hr@vaktro.gr
     
     ΑΦΜ: 084221869
     ΓΕΜΗ: 036530216000

Login / Sitemap

© Copyright 2013 - 2024 VAKTRO SCIENTIFIC - Αναλυτές | Όργανα Εργαστηρίου | Εξοπλισμός